Va de xuxes!

Aquesta setmana us presentem premis naturals per a gossos que arriben de la mà de Trainer i FarmFood per fer les delícies dels nostres peluts amants del “picoteo” entre hores!

LioTreatsPer una banda, els LioTreats de Trainer de pernil, uns premis liofilitzats (és a dir, als quals se’ls ha tret l’aigua però que conserven la qualitat de recuperar-la instantàniament), mono-proteics i que contenen autèntica carn. Els ingredients en cru passen per un procés de congelació ultra-ràpida, es processen (liofilització) i s’envasen en una atmosfera modificada per tal de preservar intactes les seves qualitats de sabor i frescor.

I per l’altra, els FramFood Trainers, sans, nutritius, sense additius com antioxidants, conservats, colorant o aromatitzants, tenen un gust i olor irresistible! Estan fets 100% de carn de bou i han estat assecats a l’aire. D’aquesta forma conserven l’olor i sabor naturals de la carn. Tampoc no contenen gluten.Farmfood

Tant una opció com l’altra són aptes per a qualsevol tipus de gos, ideals per entrenar cadells, reforçar conductes, o per a gossos esportistes.

I els vostres gossos de “morrito fi” què prefereixen: pernil o bou?

Premis UrbanPets

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario