La Roma no es va voler perdre la 6a Trobada de Llebrers i Podencs d’Igualada!

Ja és una tradició que marca el començament de la primavera i aquest any, malgrat haver sofert un petit retard en el calendari, no ha faltat la ja clàssica Trobada de Llebrers i Podencs d’Igualada!

La Roma a la 6a Trobada de Llebrers i Podencs d’Igualada

I és que inicialment la Trobada s’havia programat pel passat 30 d’abril però els pronòstics indicaven un 90% de possibilitats de pluja per aquell dia. Per això, l’organització va decidir assegurar una jornada perfecta i va endarrerir l’esdeveniment que es celebra ja en la seva 6a edició.

Ahir sí, el sol radiant no va faltar a la cita al centre 4 Roures, els Amics del Gos, ni tampoc les entitats ni associacions que hi participaven enguany, com Galgos 112 o SOS Galgos, entre d’altres.

La Trobada és un espai de reunió, de difusió, de col·laboració i també d’esbarjo per a tots els gossos, ja que el centre ofereix zones de bar, pícnic i aire lliure per a gaudir amb els nostres peluts.  Aquest any, des de l’organització s’oferien llaços de colors per tal de facilitar i propiciar una bona relació entre cans i humans. Així, els gossos sociables portaven un llaç de color verd, els gossos desconfiats o amb pors portaven un llaç de color taronja i pels que necessiten el seu espai hi havia també llaços vermells. Una iniciativa realment útil i respectuosa!

No van faltar les espectaculars corredisses galguils a la 6a Trobada de Llebrers i Podencs d’Igualada

En resum, una Trobada que remarca la necessitat de visibilitat que aquestes races tenen degut a l’alt nombre d’abandonaments i maltractaments que pateixen al nostre país, però que també resulta un espai de reunió, de participació i de col·laboració on no van faltar les impressionants corredisses galguils, les carícies, i les bones amistats!

6a Trobada de Llebrers i Podencs d’Igualada

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario