Un matí amb l’Educador de Gats

A Urban Pets, aquest dissabte vam tenir la gran sort de poder comptar amb la presència d’en Jordi Ferrés, el conegut Educador de Gats, que, com ja sabeu, fa poc ha engegat una nova aventura anomenada The Black Cat Company.

xerrada educador de gats
La d’aquest dissabte ha estat la primera d’una sèrie de xerrades gratuïtes en format reduït que estem organitzant a la botiga pels nostres amics, clients i seguidors. La idea és que siguin trobades en petit comitè per tal que es crei un ambient familiar i es pugui, gràcies a la generositat de persones amb una sensibilitat especial i amplis coneixements, resoldre dubtes o problemes que puguem tenir amb els nostres animals i aprendre una mica més sobre ells.

En aquesta ocasió el Jordi ha estat resolent les qüestions que li han plantejat els assistents. Ha parlat de la dificultat de solucionar la conducta d’aquells gats que en determinats moments orinen fora del sorral, ja que es tracta d’interpretar que el gat vol manifestar el seu rebuig o malestar vers alguna cosa i costa trobar què l’incomoda.

educador de gats
També li han preguntat per la introducció d’un nou gat a casa quan ja se’n té un. La recepta del Jordi inclou la normalitat, mirar de fer vida quotidiana tan aviat com sigui possible en lloc de passar quinze dies mantenint els gats en habitacions separades.

Una parella ha plantejat el cas de la seva gateta. La tancaven en una habitació cada cop que rebien visites, ja que en una ocasió va mostrar-se agressiva amb un dels seus amics. El Jordi havia tingut ocasió de tractar el seu cas in situ, i va recomanar assajar visites amb amistats, deixar lliure la gata i actuar amb tranquil·litat.

xerrada educador de gats
L’Educador de gats ha fet una defensa aferrissada de la màxima llibertat possible dels nostres gats a casa. Els qui en tenim un hem d’entendre que ha de poder tenir accés a tota la casa (incloses terrasses i jardins) i ha parlat dels beneficis mutus de dormir amb ells.

Una altra parella ha comentat el cas del seu gat Felipe. El seu veterinari l’ha posat a dieta rigorosa i el pobre està molt estressat amb la gana que passa. La recomanació del Jordi ha estat normalitzar la situació, posar sempre menjar a la seva disposició i confiar que acabarà racionant-se ell mateix el pinso. A més, introduint un nou gat a casa s’aconseguiria reduir-li la fixació pel menjar i fer-li fer més exercici a còpia de jugar amb el seu congènere. Una jugada mestra!

Ha estat una xerrada molt interessant, que ha durat prop de dues hores, a base només de consultes i respostes de l’Educador. El Jordi ens ha promès repetir-la o sigui que tindrem ocasió de plantejar-li nous dubtes.

Moltes gràcies a tots els que vau venir. I a tots aquells que us vau quedar sense plaça: seguiu-nos al Facebook i estigueu alerta de noves xerrades!

xerrada educador de gats

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario