Diumenge 4 de setembre ens veiem a la Ciutadella!

Galgos112Aquest diumenge dia 4 de setembre tenim tots una cita a la Ciutadella. Es tracta de la 2a. Trobada de Galgos 112 a Barcelona, amb paradetes solidàries, un recorregut a peu pel Born per a reivindicar la protecció dels llebrers i fer ressò de la seva causa, tallers de tota mena i molt més.

Enguany Urban Pets no s’ha volgut prerdre aquesta trobada i hi participem de dues formes:

  • Amb una paradeta on podreu trobar productes de la botiga, especialment aquells dedicats a la higiene i salut dels vostres gossos.

Gelats

  • Amb un taller sobre higiene canina on parlarem sobre les necessitats dels gossos i especialment dirigit als nous adoptants. Explicarem quin manteniment ha de tenir la pell i el pèl dels gossos, consells d’higiene i com mantenir paràsits allunyats dels nostres peluts.

La trobada és a partir de les 10:00 del matí al Parc de la Ciutadella de Barcelona i durarà fins a les 15h.

No us ho podeu perdre! Us esperem!

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario