Urban Pets, punt de recollida de l’Associació Quatre Potes

Com ja sabeu, a Urban Pets ens agrada dur a terme sempre que podem una tasca solidària en favor dels animals. L’associació Quatre Potes, un projecte fundat al Bages, es dedica a aglutinar totes aquelles necessitats de protectores i refugis per tal de donar-les a conèixer a través de les xarxes socials: alertes d’abandonaments, animals perduts, necessitat de cases d’acollida o d’adopcions, recollida de material, donatius,… Comparteixen qualsevol sol·licitud d’ajuda o peticions de tot tipus, sempre pendents de la protecció dels animals.

logo-quatre-potes

En aquest sentit, ens van demanar que fóssim punt de recollida a Barcelona de tot aquell material que ja no feu servir i que ells poden redistribuir a protectores i refugis, i vam acceptar encantats.

Dissabte passat, la Núria i l’Isaac, de l’Associació Quatre Potes, van passar a recollir la primera remesa de material recollit. Un èxit ja en la primera setmana! Moltes gràcies per venir i moltes gràcies a tots els que esteu participant en aquesta iniciativa solidària!

Quatre Potes

Així doncs, si teniu:

  • Llençols, mantes, tovalloles o roba d’abric vella
  • Coses que el teu gos o gat ja no utilitzi com: casetes, rascadors, llitets, collars, roba, corretges,…
  • Productes de neteja: lleixiu, fregones, escombres, bosses d’escombraries…
  • Productes d’alimentació de gos o gat: pinso, xuxes, llaunes…no importa la quantitat, tot suma.
  • Productes d’higiene: pipetes, collars desparasitaris, xampús…

podeu apropar-vos a Urban Pets (Avda. del Príncep d’Astúries 55, de Barcelona, a tocar de la plaça Lesseps) i deixar-ho en el punt de recollida físic que hem habilitat a la botiga. L’associació Quatre Potes i els peluts als quals podrien ajudar amb les vostres donacions us ho agrairan de tot cor!

Moltes gràcies!

One thought on “Urban Pets, punt de recollida de l’Associació Quatre Potes

  1. Pingback: Urban Pets, punt de recollida de material a Barcelona | Quatre Potes - Estima, difusió i ajuda animal

Deja un comentario