Urban Pets, un projecte fet realitat

Urbanpets, nutrició natural, complements, perruqueria i autorentatDesprés d’uns quants mesos de preparació, per fi UrbanPets ha obert les seves portes a Barcelona! Som a tocar de la plaça Lesseps, a l’Av. Príncep d’Astúries 55 de Barcelona.

A UrbanPets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Som una botiga d’alimentació natural, complements i perruqueria canina, però també un espai on fomentem l’autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable. Som fans de les famílies que tracten el seu gos, gat, fura, conill o cobai com un més a casa i a UrbanPets trobareu de tot per mimar-los!

Avui encetem aquest blog on volem publicar tot allò que et pot interessar en relació a la cura i salut dels animals, sobretot pel què fa a una alimentació natural i a l’educació en positiu.

Esperem que us resulti interessant!

Podeu trobar més informació sobre nosaltres a les xarxes socials. Segueix-nos!

Twitter: http://twitter.com/UrbanPetsBcn
Facebook: http://www.facebook.com/urbanpets
Instagram: http://instagram.com/urbanpets

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.
2 comments
  1. […] sabeu, a Urban Pets ens posicionem com l’Espai per a animals i propietaris urbanites, o sigui que aquest projecte […]

  2. […] Aquesta setmana ha fet un any que van donar-nos les claus del local! Fa un any que vam començar les obres per a poder obrir, uns mesos més tard, amb molta il·lusió i emoció, un somni fet realitat: Urban Pets. […]

Deja un comentario