Urban Pets, vista per Montserrat Torras

Fa uns dies, acabada d’obrir la botiga, vam rebre la visita a Urban Pets de Montserrat Torras, una pintora nascuda a Barcelona i que ha exposat la seva extensa obra per gran part de Catalunya i ciutats com Brussel·les, París, Nova York o San Francisco des de 1972.

La Montserrat Torras ens va demanar de fer unes quantes fotografies a la botiga perquè estava preparant una sèrie de quadres sobre comerços del barri que formaran part d’una exposició pròximament a la galeria Subex de Barcelona.

El resultat ens l’acaba de portar i ens encanta! Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Tan bon punt tinguem més detalls sobre l’exposició ja us ho farem saber!

montsetorras_urbanpets

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario