Històries d’amor Urban Pets: La Miriam i el Rafa, el Dante i la Nana

“Tot va començar un fred matí de març del 2012, feia poc que ens havia deixat l’Scooby (després de 16 anys), i va aparèixer una boleta grisa perduda a un carrer d’Esplugues”. La història d’amor del Rafa i la Miriam amb el seu gatet Dante comença així.

El Dante: una boleta grisa enmig del carrer
El Dante: una boleta grisa enmig del carrer

Tenia 4 mesos, estava hipotèrmic, desnodrit, amb una ferida molt lletja a la pota i posteriorment van veure que també portava un tros de cua necrosat. Van passar-se un mes i mig entrant i sortint del veterinari però el Dante se’n va sortir!

El Dante en procés de recuperació
El Dante en procés de recuperació

Un cop assentats, van decidir que el Dante necessitava companyia felina i van contactar amb Montsegat. Allà va començar la seva segona història d’amor: “vam trobar la Nana, una gata espantada, de 5 anys, que feia dos dies que estava al centre. Els seus ulls verds ens van captivar i aquell mateix matí la vam portar cap a casa”.

La Nana quan va arribar a casa
La Nana quan va arribar a casa

“Al cap de pocs dies”, expliquen, “una matinada vam trobar la Nana mig inconscient. Ràpidament la vam portar a urgències i li van trobar Hemobartonella, un paràsit que es transmet a través de les puces i que trenca els glòbuls vermells”. Va ser un bon ensurt que per sort va solucionar-se amb medicació.

Tal com succeeix sovint en les cases on conviuen dos o més gats, va fer falta recórrer a l’ajut del Jordi Ferrés, l’Educador de Gats. El Dante és un gat ple d’energia que atabalava massa la delicada Nana. Amb uns quants consells del Jordi, la Miriam i el Rafa van aprendre que “calia donar-li molta marxa al Dante” i la convivència es va anar fent cada cop més agradable.

El Dante i la Nana actualment
El Dante i la Nana actualment
Pur amor gatuno!
Pur amor gatuno!

Posteriorment la Nana ha tingut algun problema més de salut, fruit de la seva vida al carrer: “una fractura del maluc mal soldada que no li permet fer caca amb facilitat i una gingivitis linfoplasmocitària. Actualment, gràcies a una bona alimentació natural i medicació, està molt bé i sobretot molt afectuosa, tant amb el Dante com amb nosaltres. Sembla com si t’agraís tot el que has fet per ella”.

I és que la Miriam i el Rafa han hagut de lluitar per tirar endavant aquesta família gatuna, però els compensa amb escreix quan arriben a casa i “et treuen un somriure”. Gràcies a ells, la Nana i el Dante són gats sans amb una vida per endavant, que tenen una família i l’escalfor d’una llar.

Dante Dante i Nana

Per això, ens recalquen un missatge que des d’Urban Pets compartim al 100%: “Animem a tothom a adoptar, sobretot en aquestes dates, tenir un animal és una responsabilitat, i que si es vol assumir, s’adopti i es doni una oportunitat a milers de gats i gossos que ho necessiten, ells t’ho agrairan!”.

Molts gats com la Nana i el Dante no podrien sobreviure sense l’ajuda de les associacions que lluiten contra l’abandonament rescatant gats del carrer i oferint-los una nova vida i una llar. I molts gats no podrien tirar endavant sense persones com la Miriam i Rafa, que aconsegueixen superar totes les adversitats amb grans dosis de generositat i amor!

 

Amb la cosina Betty
Amb la cosina Betty
Amb la cosina Xika
Amb la cosina Xika

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario