Menjar de gos com fet a casa i banya de cérvol: més novetats!

Mhims_brickA Urban Pets ens agrada innovar i no parem d’incorporar novetats als productes que oferim a la botiga. L’última en arribar és Mhims, un aliment humit per a gos de Dingo Natura tan natural i saludable que és talment com el menjar fet a casa: foc lent, xup-xup de verduretes (prèviament deshidratades per a no afectar la proporció dels ingredients a la fórmula), oli de salmó, arròs, i sobretot un 29% de pollastre cuinat en el seu propi suc, de manera que es garanteix la màxima preservació de les seves propietats.

Òbviament, Mhims no porta ni potenciadors del gust ni conservants químics, és totalment natural i entre els seus beneficis hi ha els de millorar la salut de la pell i el pèl, l’alta digestibilitat, i els beneficis per al to muscular.

MhimsMhims ve envasat al buit en un petit bric de 375gr, ideal per facilitar-ne la conservació. Caldrà veure la dosi en funció del pes de l’animal si voleu que aquest aliment sigui la seva dieta principal en substitució, per exemple, del pinso. També podeu donar-lo al vostre gos de manera puntual, com a festí alternatiu al pinso de sempre.

MhimsMhimsUn cop obert, el producte llisca molt fàcilment cap al plat i només cal servir. Us garantim que el vostre gos estarà encantat (com ho ha estat el nostre gos Nano, que ens fa de tester de tots els nous productes de la botiga)!

Mhims
Al Nano li encanta!

 

La banya de cérvol, un èxit!

A banda d’aquest tipus d’aliment, també ens han arribat fa molt poc les banyes de cérvol FarmFood Antlers de les què us parlàvem en el nostre post sobre Iberzoo. La primera comanda ha volat, no ens ha durat ni 7 dies! Aquesta setmana en tindrem més, però correu, que s’acaben!

la foto (1)

 

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.
1 comment
  1. […] premi consisteix en un lot de productes Urban Pets com aquest, que conté el ja clàssic Mhims, una llauna ecològica Every Day Bio de Forza10, ossos Farm Food, 100% naturals, per a […]

Deja un comentario