Lliurament a domicili

A Urban Pets lliurem comandes a domicili amb les següents condicions:

Barcelona ciutat: enviament gratuït per a compres superiors a 20€. Per a imports inferiors a aquesta quantitat, s’haurà d’afegir a la compra un suplement de 2€.

Fora de Barcelona: caldrà consultar tarifes de missatgeria en cada cas (a càrrec del comprador).

11 thoughts on “Lliurament a domicili

 1. Hola, coneixem a la Marta Domingo i ens ha dir que feu comandes a domicili. Necessitem menjar sènior per gats i sorra. Ja ens informareu de com i quina passos hem de fer.

 2. Hola, David! Moltes gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres. Si et sembla bé, ens pots trobar als telèfons 93 250 76 65 ó 653 856 679, i concretem quin pinso i quina sorra voleu, i adreça d’entrega 🙂 Gràcies!

 3. Voldría información per el servei a domicili i veure com puc veure els productes que teniu,

  gràcies

  • Hola Teresa, de moment encara no tenim botiga online, per la qual cosa si vols saber quins productes tenim hi ha l’opció de venir-nos a veure a la botiga o de trucar-nos i per telèfon et podem orientar en funció de les teves ncessitats. Les comandes que vulguis fer te les podem portar a casa sense problema, gratuïtament si vius a Barcelona. Gràcies pel teu interès!

 4. jo porto un temps dedicanme a vendre pinso a domicili i per els moments estic buscant proveedors que m’ho serveixin el que demano a mollet del valles que es on jo estic i voldria saber si vosaltres o podeu fer

  • Hola, Jaume. Nosaltres no som proveïdors, venem a particulars. De totes formes, si vols que resolguem dubtes específics, ens pots trucar al número de telèfon 93 250 76 65 i en parlem. Gràcies!

 5. Hola soy Pepa de SOSGOLDEN necesito pienso para el BRUN pero no puedo acercarme hasta la tienda para recogerlo. Que me lo podríais traer ??
  Es el saco de 14 o 15 kg. no me acuerdo bien del DINGO ADULT & DAILY

  Graciassss

  • Hola, Pepa! Estamos revisando los mensajes (nos nos llegaban las alertas) y dejamos constancia de que esta consulta ya fue resuelta en su momento por teléfono y el pienso entregado. Gracias a ti por todo, saludos a Brun! 🙂

 6. Hola, me gustaría información sobre la marca “natur diet” de dingo natura.
  El precio de los sacos de 12 kg y sus variedades para perro adulto.
  Solo hay de 3 o 12 kgs verdad?
  Ah otra cosita, si me contestáis rápido y lo compro enseguida como va la cosa, lo pago cuando me lo llevéis a casa? y cuanto tardaría pq lo necesito para el viernes, bueno el viernes me voy fuera y me lo tendría que llevar, gracias.

  • Hola! Tal y como comentamos, no nos llegó la alerta de este mensaje. La consulta ya fue resuelta por otras vías y el pienso entregado. Gracias por todo, un saludo!

Deja un comentario