Lliurament a domicili

A Urban Pets lliurem comandes a domicili amb les següents condicions:

Barcelona ciutat: enviament gratuït per a compres superiors a 20€. Per a imports inferiors a aquesta quantitat, s’haurà d’afegir a la compra un suplement de 2€.

Fora de Barcelona: caldrà consultar tarifes de missatgeria en cada cas (a càrrec del comprador).

11 comments
 1. Hola, coneixem a la Marta Domingo i ens ha dir que feu comandes a domicili. Necessitem menjar sènior per gats i sorra. Ja ens informareu de com i quina passos hem de fer.

 2. Hola, David! Moltes gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres. Si et sembla bé, ens pots trobar als telèfons 93 250 76 65 ó 653 856 679, i concretem quin pinso i quina sorra voleu, i adreça d’entrega 🙂 Gràcies!

 3. Voldría información per el servei a domicili i veure com puc veure els productes que teniu,

  gràcies

  1. Hola Teresa, de moment encara no tenim botiga online, per la qual cosa si vols saber quins productes tenim hi ha l’opció de venir-nos a veure a la botiga o de trucar-nos i per telèfon et podem orientar en funció de les teves ncessitats. Les comandes que vulguis fer te les podem portar a casa sense problema, gratuïtament si vius a Barcelona. Gràcies pel teu interès!

 4. jo porto un temps dedicanme a vendre pinso a domicili i per els moments estic buscant proveedors que m’ho serveixin el que demano a mollet del valles que es on jo estic i voldria saber si vosaltres o podeu fer

  1. Hola, Jaume. Nosaltres no som proveïdors, venem a particulars. De totes formes, si vols que resolguem dubtes específics, ens pots trucar al número de telèfon 93 250 76 65 i en parlem. Gràcies!

 5. Hola soy Pepa de SOSGOLDEN necesito pienso para el BRUN pero no puedo acercarme hasta la tienda para recogerlo. Que me lo podríais traer ??
  Es el saco de 14 o 15 kg. no me acuerdo bien del DINGO ADULT & DAILY

  Graciassss

  1. Hola, Pepa! Estamos revisando los mensajes (nos nos llegaban las alertas) y dejamos constancia de que esta consulta ya fue resuelta en su momento por teléfono y el pienso entregado. Gracias a ti por todo, saludos a Brun! 🙂

 6. Hola, me gustaría información sobre la marca “natur diet” de dingo natura.
  El precio de los sacos de 12 kg y sus variedades para perro adulto.
  Solo hay de 3 o 12 kgs verdad?
  Ah otra cosita, si me contestáis rápido y lo compro enseguida como va la cosa, lo pago cuando me lo llevéis a casa? y cuanto tardaría pq lo necesito para el viernes, bueno el viernes me voy fuera y me lo tendría que llevar, gracias.

  1. Hola! Tal y como comentamos, no nos llegó la alerta de este mensaje. La consulta ya fue resuelta por otras vías y el pienso entregado. Gracias por todo, un saludo!

 7. Hola, teniu fonts d’aigua per gats? i en cas de que si, de quin tipus?
  Gràcies!

Deja un comentario