La Ciutat de les Bèsties de BTV

Potser molts de vosaltres ja coneixeu La Ciutat de les Bèsties, el programa de BTV preferit dels amants dels animals de Barcelona. Nosaltres no ens vam perdre cap episodi la temporada passada i ara n’estan fent una reemissió per aquells que no la vau poder seguir. També podeu veure els capítols online a la web de BTV.

A nosaltres ens ha fet una il·lusió especial poder recuperar avui el capítol dedicat a uns quants dels nostres amants dels animals preferits:

guia sr perroPer un cantó entrevisten la Micaela de la Maza i el seu perruno Colega, artífexs de la guia Sr.Perro, una web que reuneix tot allò que algú que comparteix la seva vida amb un gos necessita saber: botigues d’alimentació, perruqueries, cangurs, informació sobre viatjar amb gos, drets i deures dels propietaris, establiments comercials que admeten gossos… La seva versió en paper, Barcelona con perro, que recomana botigues, restaurants, bars i altres llocs de la ciutat que podem visitar sense renunciar a la companyia del nostre pelut, la podeu trobar a la nostra botiga.

La segona part del capítol està dedicat a l’associació El Jardinet dels Gats, amb la que tenim una bonica relació i que és d’on vam adoptar el nostre gat Manolito. En aquest reportatge parlen tamjardinet dels gatsbé de Kan Chispikanchispiss, un associació agermanada amb El Jardinet dels Gats, i de l’equip de SA Veterinaris que s’ocupa d’ajudar solidàriament, des del Poble Sec de Barcelona, als gats del carrer recollitsSA Veterinaris per l’associació, a més de ser una meravella de veterinaris. Tots ells s’ocupen, en aquest episodi, del part de la gateta Gordi. Un miracle que no hagués pogut passar sense la intervenció de tots ells.

És un plaer veure tants amics ajudant, cadascú a la seva manera, a què els peluts de la nostra ciutat tinguin una vida millor.

Des d’aquí els donem les gràcies i us recomanem (re)visionar aquest capítol i seguir aquesta sèrie tan interessant! Podeu veure aquest capítol concret aquí:

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario