Col·laboració Urban Pets i Kanstak Educació Canina

Kanstak

En dialecte maia, “Kanstak” significa “el desig d’educar”. Amb aquesta premisa, avui us presentem Kanstak Educació Canina, una empresa que té com a objectiu “aconseguir gossos més feliços” i, per tant, humans que els gaudeixin.

Sociabilització Entre els seus serveis hi ha l’educació canina i modificació de conductes inadequades, adopcions tant de gossos com de gats, casa de colònies canina, jornades de socialització, senderisme i altres esports, ensinistrament, cursos i formació…

I ens consta que, a més de tot això, Kanstak és un punt de trobada on compartir experiències entre amics -humans i peluts- i on trobar persones unides per una cosa en comú: l’amor vers els animals.

Kanstak Educació Canina ofereix els seus serveis per tot Barcelona, Girona, Maresme, Vallès Oriental i Vallès Occidental! També fan activitats a altres indrets, com excursions o passejades.

sport10A partir d’aquest mes, Urban Pets i Kanstak hem acordat una col·laboració:

Tota la gent que vagi a Kanstak de part d’Urban Pets, tindrà la primera Kedada, Kanstak Walk, Kanstak Sport o Jornada de Socialització en grup gratuïta! 

I tots els socis de Kanstak Educació Canina tindran un descompte del 20% en el nostre servei d’autorentat i del 5% en les compres a la botiga. Només caldrà mostrar el carnet de soci de Kanstak!

Esperem que gaudiu d’aquesta oportunitat!

 

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario