Iberzoo, hem anat de fira professional

IberzooL’Iberzoo’13, la Fira Professional Internacional de l’Animal de Companyia, ha tingut lloc aquests últims dies a Barcelona i des d’Urban Pets hem tingut oportunitat d’assistir-hi i d’assabentar-nos de les últimes novetats del nostre sector.

Es tracta d’una fira que recull tant els productors i distribuïdors de pinsos i altres productes de nutrició, com de complements (llits, joguines, vestits, collars, higiene…) i, aquest any especialment, tot allò relacionat amb la perruqueria canina. Entre les marques presents a Iberzoo s’hi podia trobar Artero, Dimac, DingoNatura, Flamingo, Cyma, Nogga, Pet food, Ruffwear, Schesir, Trainer o Trixie. Podeu veure la llista completa d’expositors aquí.

Iberzoo_entradaDe tot del què hi vam veure, destaquem algunes coses que ens van cridar especialment l’atenció. Per començar, vam poder constatar que tota la fira respirava una aposta decidida per la nutrició natural. No hi ha marca, de qualsevol mena de producte, que no tingui com a mínim una línia dirigida cap a un vessant més natural, quan no és que tota la marca té directament aquest posicionament. Això ens demostra que el consumidor realment està reclamant una millor alimentació i una especial cura dels seus animals.

Banya de Cérvol FarmfoodEn particular, ens van agradar molt les sorres per a gat que, fetes de blat de moro, són tan naturals que poden llençar-se a l’inodor. I per altra banda, ens va encantar poder tocar la banya de cérvol de FarmFood, un producte molt interessant, ja que la seva producció no suposa cap mena de patiment per al cérvol (es tracta de la recol·lecció de les banyes que l’animal deixa caure en les mudes) i és d’allò més profitós per als nostres gossos. Les banyes de cérvol són riques en calci i minerals, hipoal·lèrgiques, sense gluten, duradores, bones per a la salut bucal, sostenibles… Esperem disposar-ne ben aviat a Urban Pets per tal de completar la gamma de productes de FarmFood que ja oferim.

També destaquem la potència d’Artero com a líder del subsector de la perruqueria canina. Aquesta empresa no només distribueix material professional, sinó que també és un dels centres de formació de perruquers canins i felins més reconeguts. A Iberzoo, a banda de disposar d’un gran estand, tenien un espai dedicat a demostracions, seminaris, i van organitzar un multitudinari concurs de perruqueria.

Artero perruqueria caninaFinalment, a la fira hi té un pes molt important també el món de l’aquariofília i els terraris. Vam poder constatar com ha evolucionat aquest sector que ha incorporat la il·luminació amb LEDs com una opció que canvia radicalment el manteniment dels aquaris, ja que, a més de la reducció de consum energètic que suposen, també representen un estalvi en els sistemes de refrigeració de l’aigua necessaris amb altres sistemes d’il·luminació més calòrica que es feien servir antigament.

Ens ha agradat molt poder assistir a aquesta nova edició de l’Iberzoo i des d’Urban Pets esperem poder assistir a moltíssimes més edicions a partir d’ara!

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.
1 comment
  1. […] han arribat fa molt poc les banyes de cérvol FarmFood Antlers de les què us parlàvem en el nostre post sobre Iberzoo. La primera comanda ha volat, no ens ha durat ni 7 dies! Aquesta setmana en tindrem més, però […]

Deja un comentario