Perrunos al metro!

Després de molts mesos sentint a parlar de la nova ordenança municipal de l’Ajuntament de Barcelona sobre la tinença d’animals i la possibilitat de viatjar en metro amb els nostres gossos, per fi el passat 1 d’octubre aquesta normativa va entrar en vigor.

Gossos al metroCom a “early adopters” que som, vam voler ser dels primers en agafar el metro. Vam fer la prova amb el Nano i la Roma, els nostres peluts, i l’experiència no va poder ser més positiva. Morrió des d’abans d’entrar a les instal·lacions del metro, papers en regla, lligats a menys de mig metre de nosaltres, fora d’hores punta (a partir de les 09:30) i cap a Lesseps! El trajecte va ser molt tranquil, fins i tot per la Roma, que és més poruga que el Nano. La gent ens mirava entre encuriosits i admirats i algunes persones queien de sobte en què aquell dia es posava en funcionament la nova ordenança.

Una mica més tard, després de descansar una estona, vam baixar a Diagonal, on havia de tenir lloc la roda de premsa de l’Ajuntament en relació a la posada en funcionament de la nova ordenança. Allà vam poder veure molts mitjans i vam poder assistir a la demostració que el regidor de l’Ajuntament, el Sr. Jordi Martí, va fer amb dos gossos davant de la premsa. També hi era el Vadim amb la Lisi, en representació de SrPerro i de Running for a Dream, la gent i els voluntaris del CAAC, i els amics d’Udols.

 

Una de les coses que va destacar el regidor en el seu parlament ens va semblar especialment important: cal que els propietaris de gossos ens prenguem amb rigor la normativa. Hem de fer que la convivència sigui exemplar. Només així podrem seguir gaudint d’aquest dret que ara hem adquirit i que ens apropa una mica més a Europa.

gossos metroEn tornar, vam coincidir amb un periodista de La Vanguardia i la seva fotògrafa, que van immortalitzar el moment en què el Nano viatjava de tornada a Urban Pets en metro. Un record immillorable del primer dia de llibretat de moviments perrunos per la ciutat de Barcelona!

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario