Presentació de The Black Cat Company a Urban Pets

black_cat educador de gatsAquest 2014 a Urban Pets engeguem una sèrie d’activitats obertes al públic. La primera d’elles ve de la mà de Jordi Ferrés, l’Educador de Gats, conegut per la seva participació al programa de TV3 Veterinaris i a programes de ràdio on aboca la seva experiència tractant tota mena de problemes felins.

L’Educador de Gats vindrà a la botiga a presentar públicament i en primícia el seu nou projecte, The Black Cat Company, una marca que pretén comercialitzar diferents articles, sempre de creació pròpia, per a gats. I el seu primer fruit és el Kitten Easy Feeder, un enginy que ha creat per tal de poder alimentar cadells de gat sense mare amb una tetina que representa molt fidelment la mama materna. Aquest invent marcarà la gran diferència per a gats i persones!

La festa-presentació tindrà lloc aquest divendres 17 de gener, a Urban Pets, de 18h a 20h. Vine a la festa i a més de poder veure el nou biberó Kitten Easy Feeder, i poder-lo comprar, et convidarem a beguda i cupcakes fets per a l’ocasió, ni més ni menys, que per Vegetart Cuina Vegana.

Si teniu gatets nadons o formeu part d’alguna associació que promou la protecció dels gats, no us ho podeu prendre. I per la resta de gent, és una ocasió immillorable per conèixer el Jordi Ferrés!

Us hi esperem!

Presentació Educador de Gats

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.
2 comments
  1. Felicitats per aquest nou projecte. Llàstima no poder assistir-hi però aquesta tetina ajudarà moltíssim als nadons que no tinguin marona, així com a la gent que els pugui alletar. Ben aviat espero conèixer a en Jordi. Una abraçada i endavant!

    1. Mireia, moltes gràcies pel teu comentari! Ens encanta l’invent del Jordi i segur que en vindran molts més! I d’ocasions de conèixe’l també!

Deja un comentario