Els Magnífics!

Els MagníficsVam conèixer l’Ariadna Creus fa relativament poc, a través de la xarxa social Instagram. Ens va cridar l’atenció el seu formidable ull fotogràfic i ens va enamorar el seu gos Trico, un pelut amb molta personalitat. Poc després vam saber que l’Ariadna ha emprès un projecte molt especial, Els Magnífics, la seva particular manera d’expressar l’immens amor pels animals a través de la fotografia.

Els Magnífics es prenen el temps què calgui per fer les fotos. Fugen de l’estudi fotogràfic perquè volen captar els nostres animals allà on són més ells mateixos: al sofà, jugant, corrent pel parc. Ho sabem perquè vam tenir la gran sort de poder ser protagonistes d’una de les seves sessions. L’Ariadna mira, acarona la càmera, dispara i obté l’essència del nostre pelut. Podeu veure algunes de les meravelloses fotos que va fer al Nano, la Roma, la Robin i el Manolito. Un regal que no oblidarem mai!

Nano i Roma

 

Manolito By Els Magnifics

A Urban Pets comptem amb alguns dels seus productes des de fa temps: preciosos retrats molt animals, en format quadre de fusta o imant, amb genials pensaments i missatges. Regals molt originals pels animalistes de la casa! Però on de debò hi ha or pur és en les sessions fotogràfiques, retrats artístics amb cor i ànima de debò.

Productes Els Magnífics

Si voleu fer o fer-vos un regal inoblidable, no dubteu en demanar hora a Els Magnífics.

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario