Ecojass cat’s, l’alternativa ecològica a la sorra de gats

Ja sabeu que a Urban Pets estem especialment sensibilitzats amb tots aquells productes naturals que a més tinguin cura del medi ambient. En aquesta ocasió us presentem una novetat a la botiga que farà les delícies dels amants dels felins que vulguin una alternativa ecològica a la sorra que diàriament utilitzen els gats i la millor solució per a les males olors: l’Ecojass Cat’s.

EcoJass Cat's

Es tracta d’un producte realitzat a base de fibres vegetals fossilitzades i oli essencial que elimina olors, específic per a felins. Aquest mineral d’origen vegetal és totalment innocu i posseeix unes propietats físiques úniques. L’Ecojass Cat’s combat els paràsits externs dels animals domèstics, els bacteris, té el pH neutre i és completament inofensiu per l’animal.

A més, les seves partícules tenen una forma particular, pràcticament buides per dins, de manera que el seu poder d’absorció és altíssim i com que omplen el seu interior de líquid, mantenen la seva superfície exterior seca en tot moment. Gràcies al seu oli essencial, a més, l’Ecojass Cat’s és el millor eliminador de males olors del mercat.

EcoJass Cat's

Així que ja sabeu, si voleu deixar enrere la sorra i passar-vos a aquest producte 100% natural, ecològic, antibacterià, antiparàsits i biodegradable, no dubteu en venir a Urban Pets.

EcoJass Cat's

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.
3 comments
  1. Hola, una consulta: quan el producte està mollt, en algún moment queda empapat? Tinc un gat coix de la pota davantera esquerra i quan va a la sorra sempre fa forat o ho remou mou tot molt. Si la sorra és tipus silici no passa res, però si és de les aglomerants, se li queda tot enganxat al munyó. Hi ha alguna manera de poder veure mostres per probar-ho? i quin preu té?
    Moltes gràcies i em sembla molt bon producte.

  2. Fantàstic!!! de segur que el provem 😉

  3. Hola Mireia! La nostra experiència és que el producte absorbeix totalment el líquid i no queda mullat per enlloc. Només has d’enretirar les caques. Desconeixem què succeeix en el moment precís de fer el pipi, perquè això no ho hem observat in situ en l’instant d’avocar-hi el líquid, però la sorra es veu totalment seca, sembla màgia.

    Gràcies, Gemma! La veritat és que estem molt i molt contents amb aquest producte!

Deja un comentario