regal concurs gossos en metro

Concurs UrbanPets + Els Magnífics

Concurs gossos al metroAmb motiu de l’entrada en vigor de la nova ordenança que permet que puguem viatjar en Metro per Barcelona amb el nostre gos, Urban Pets i Els Magnífics hem organitzat un concurs amb un premi molt suculent per als vostres peluts!

Fins el proper dia 18 d’octubre (hem allargat el termini a petició popular) podeu venir a Urban Pets i gaurdir del servei d’autorentat a meitat de preu si ens demostreu que heu vingut en metro. Recordeu que som al costat de la parada de Lesseps, línia verda. Als què vingueu us lliurarem un corbatí per tal que pugueu immortalitzar el vostre viatge de tornada i penjar la foto a l’event del facebook que hem creat Urban Pets i Els Magnífics específicament per al concurs:

https://www.facebook.com/events/387159501431061/

El dia 19 d’octubre a les 23:59 veurem quina foto de les penjades a l’event ha obtingut més “m’agrada”. Teniu temps fins aleshores per penjar la vostra imatge. L’endemà, el dia 20, a les 12h del migdia anunciarem el guanyador.

El premi consisteix en un lot de productes Urban Pets com aquest, que conté el ja clàssic Mhims, una llauna ecològica Every Day Bio de Forza10, ossos Farm Food, 100% naturals, per a rossegar, netejar i reforçar la dentadura, un Mr. Fruit Chew, 100% vegetal, premis Farmfood totalment naturals i els nous LioTreats de Natural Trainer, premis liofilitzats que faran les delícies dels vostres perrunos:

regal concurs gossos en metroTambé podeu participar al concurs directament penjant la foto del vostre pelut al metro.

Recordeu, teniu autorentat a meitat de preu fins al dissabte 18 i podeu penjar la vostra foto fins el diumenge 19 a les 23:59.

Animeu-vos a participar, encara teniu temps!!

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario