El Collaret del Pep, a Urban Pets!

Abans que Urban Pets fos una realitat, les nostres amigues Lucia i Ruth ja ens havien parlat, per vies diferents, de la Carolina, una noia que amb molta traça i una especial sensibilitat havia decidit emprendre el camí de crear accessoris per animals, 100% personalitzables i totalment fets a mà, a través d’un projecte anomenat El Collaret del Pep.

Evidentment, no vam dubtar un sol moment en oferir-nos a col·laborar amb ella, i passar a ser punt de venda físic dels seus Collarets.

El Pepe, el gos de la Carolina, inspiració i model de les seves creacions, va venir fa poc a portar-nos els nous productes d’El Collaret del Pep, tant per a gos com per a gat. A Urban Pets ja podeu trobar els seus Collarets, de tela i ganxet, de tipus click, cinturó o martingala i ofertes molt interessants!

Foto 23-10-13 11.23.27

A més, per anar d’allò més fashion, també podeu trobar bosses porta-xuxes a conjunt: reforçades amb una entretela, 100% aptes per anar a la rentadora, amb una cremallera de tancament i una argolla per a poder penjar-les de la corretja i que mai se t’oblidi en sortir a passejar el teu gos.

Foto 23-10-13 11.01.26

Les novetats que incorporem a la mostra de productes d’El Collaret del Pep que oferim a Urban Pets són les bandanes i els arnesos. Les bandanes són collars amb un mocador decoratiu incorporat per a donar-li personalitat al teu animal. Els arnesos són l’alternativa al collaret. Ja no hi ha excusa per a passejar amb estil i exclusivitat!

Foto 23-10-13 11.02.14

Foto 23-10-13 11.06.50

Ens agrada molt la possibilitat que ofereix aquesta marca de personalitzar el vostre Collaret, tant amb la tela com amb el tipus de collar que vulgueu, fent-lo totalment al vostre gust. Hi ha un ampli ventall de combinacions i de dissenys d’allò més originals, moderns, elegants, divertits i alegres, només ens ho heu de demanar!

Foto 23-10-13 11.05.50

Com veieu, la nostra gateta Robin, tan presumida, ja llueix el seu Collaret. Porta la primavera amb ella tot l’any!

la foto

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.
3 comments
  1. Oooohhhh!!! Que reseña más bonita Mireia!!!
    Muchísimas gracias por dejarnos un huequito en tu tienda y nosotros felices de colaborar con Urban Pets 😀
    Pepe manda lametones y dice que la próxima también quiere ir!!
    Besos!!

  2. Gracias a vosotros, Carolina y Pepe! Nos encanta poder ofrecer una muestra de las creaciones de El Collaret del Pep, y nos encantan las visitas de Pepe (y las tuyas, claro :D). Un besote!

  3. […] personalitzables i totalment fets a mà, El Collaret del Pep, del qual ja us n’hem parlat aquí. Al mateix temps, es presentarà la nova col·lecció de la temporada […]

Deja un comentario