Animaladda: va per tu, Excalibur!

Accés AnimalADDA Aquest 2014 ha tingut lloc la desena edició del Saló Animaladda, una iniciativa pionera a Europa, promoguda i organitzada per l’Associació Defensa Drets Animals (ADDA), pel benestar i la defensa de l’animal abandonat. És una de les nostres trobades animalistes preferides, no hi faltem cap any, ja que es tracta d’un esdeveniment que comparteix els valors de tots aquells que estimem els animals: foment de l’adopció versus la compra, la tinença responsable, i les segones oportunitats per a aquells animalons que han patit un abandonament.

Vam passar-hi dissabte a la tarda i vam poder gaudir de la pasarel·la de gossos en AnimalADDA adopció. Ens va encantar veure com un dels GPP (Gossos Potencial Perillosos o Petoners, segons com es miri!) del CAACB desfilava juntament amb una voluntària i el seu nadó, per demostrar que aquests gossos, malgrat la seva mala fama, poden ser gossos equilibrats i conviure perfectament en una família amb nens. Ens consta que molts dels què van desfil·lar van cridar l’atenció de famílies disposades a adoptar!

AnimalADDA També ens va agradar molt poder assistir a la xerrada “Què ens diu el got i el gat?”, a càrrec de Carles Gomà, educador de gossos, i Alexandra Cebamanos, voluntària del CAACB. Tots dos van donar claus per entendre millor els nostres gossos i gats i van ajudar a trencar alguns mites relacionats amb aquests animals. Pràcticament a la mateixa hora hi havia una demostració d’agility, a càrrec de Fud Therapy. I és que grans i petits han pogut trobar en aquest saló un munt d’activitats, com tallers de maquillatge, teràpies alternatives com el Reiki que proposa la Fundació Trifolium, educació en positiu, o demostracions de Frisbee, a càrrec de Caniparc.

AnimalADDA

A més, vam poder visitar els expositors presents al saló, com el CAACB, CAAD Maresme, Animals sense sostre, Amics Acollidors dels Animals d’Abrera, Fundació Silvestre, Help Guau, DeGats, Darwin, Col·legi Oficial de Veterinaris, SosCuatroPatas,… entre d’altres!

Els nostres amics de SosGolden van ser-hi diumenge i, pel què ens han dit, estan molt contents amb el resultat. Van presentar el seu calendari i loteria de Nadal, que per cert podreu trobar també Urban Pets, i van poder contactar amb un munt de famílies interessades en adoptar un dels gossos del seu refugi.

IMG_7244

IMG_7145En l’edició d’enguany hi havia també la possibilitat de signar en un llibre blanc que es farà arribar als propietaris de l’Excalibur, el gos sacrificat injustificadament per ordre del govern espanyol, com a forma de retre-li un sentit homenatge.

El Saló Animaladda 2014, a més, ha estat dedicat a ell.

 

 

 

En definitiva, l’Animaladda és una cita anual imperdible per als amants dels animals. Si no hi heu anat encara, us recomanem que no us perdeu les properes edicions!

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario