Amics i Voluntaris del CAAC

Com ja sabeu, a Urban Pets estem sempre disposats a col·laborar en totes aquelles causes que lluiten pel benestar animal i contra el maltractament o l’abandonament. En aquest sentit, des d’aquesta setmana, estem a disposició de l’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona per ajudar-los en el què puguem.

La primera de les accions és la de convertir-nos en un punt de recollida de donatius, tal i com podeu llegir en el seu blog. Tindrem de forma permanent a Urban Pets una guardiola i també oferirem la possibilitat d’adquirir una xapa per 1€ com a símbol del donatiu. Aquestes aportacions aniran destinades a un projecte concret de l’Associació: el servei de perruqueria al CAAC.

Donatius CAACGràcies a aquesta iniciativa, amb l’ajut d’una perruquera voluntària que puja al CAAC un cop per setmana, es pot contribuir a atendre les necessitats estètiques i d’higiene dels animals del centre.

A partir d’aquí, la nostra voluntat és la de trobar noves oportunitats de col·laboració i fer pinya en favor dels animals.

L’Associació d’Amics i Voluntaris de la Gossera de Barcelona va néixer l’any 2007, de la mà d’un grup de voluntaris, davant la precària situació en què es trobava la gossera en aquells moments. El seu objectiu era fer pressió per a la construcció d’una nova gossera i dignificar la situació dels animals acollits al centre.

amicsCAAC

Nosaltres vam adoptar el nostre gos Nano, fa més de 12 anys, justament a la gossera de Barcelona, i per això ens fa una especial il·lusió poder ajudar a aquesta institució a través dels seus voluntaris, també com una forma de donar les gràcies per haver rescatat el nostre pelut, que tanta felicitat ens està donant.

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.
1 comment
  1. […] fulletons o es duen a terme altres projectes, com el de perruqueria canina, amb el qual Urban Pets col·labora. Podeu veure el conjunt d’accions que fan a la seva […]

Deja un comentario