A l’estiu tota cuca viu

Ja estem en plena temporada primavera-estiu, aquest any especialment calorosa, i, com sabeu, és l’època de l’any en què hem de multiplicar esforços en protegir els nostres animals dels temuts paràsits externs.

Per això, disposeu d’infinitat de productes i diferents alternatives que protegeixen els gossos i gats davant puces, paparres i mosquits. A Urban Pets, podeu trobar una oferta de pipetes i collars antiparasitaris, tant químics com naturals, que, utilitzats amb la periodicitat i dosis recomanades, asseguren una protecció òptima al vostre animal.

La prevenció i la correcta desparasitació dels nostres peluts és important per molts factors: salut, benestar, responsabilitat, salubritat… En general, hem de prevenir els nostres gossos i gats contra:

  • Flebòtoms. Responsables de la coneguda Leishmània.
  • Puces. Tenen un gran poder al·lergènic i poden transmetre malalties als humans.
  • Paparres. Poden transmetre malalties als animals i als humans.

Com ja sabeu, aquesta és també l’època de l’any per excel·lència dels serveis de perruqueria canina. Existeixen molts productes, com xampús antiparasitaris, que podem utilitzar de forma preventiva a la perruqueria, però, tot i això, és important tenir en compte que un servei de perruqueria canina no és equivalent a una desparasitació del nostre animal. Els serveis de perruqueria canina tenen com a funció mantenir en correctes condicions de salut i benestar el pelatge del nostre animal (de la forma que resulti més adequada al seu tipus de mantell: tall, desllanat, stripping…) i realitzar un manteniment regular de la seva higiene.

Anar a la perruqueria canina amb un problema d’infestació de paràsits suposaria riscos com:

  • Infestació a altres gossos que també estiguin allà en aquell moment (i per extensió, els seus propietaris)
  • Possible risc d’infestació del centre, malgrat que es realitzi una neteja diària.
  • Exposició a malalties del professional que us atèn i realitza el servei de perruqueria
  • No poder realitzar el treball de perruqueria canina adequadament

Per això, tant pel benestar i la salut de l’animal com per tenir una actitud responsable amb el nostre entorn,  és important que realitzem un correcte treball de prevenció. Ja sigui utilitzant els productes existents al mercat (pipetes, collars, esprais…) com, en cas necessari, visitant el nostre veterinari per tal de fer front correctament a les infestacions: pastilles, bombes fumigadores, etc.

 

Nutrició natural - Complements - Autorentat - Perruqueria A Urban Pets propietaris i mascotes trobaran tot allò que necessiten. Es tracta d'una botiga d'alimentació, complements i perruqueria canina, però també és un espai on fomentem l'autorentat com a opció per a poder gaudir del bany del teu pelut, i on trobar nutrició basada en productes naturals, de qualitat i de consum responsable.

Deja un comentario